Oslo-Filharmoniske-kor
06. mars, 2016 - kl. 19:00

Ouverture

Stjernetrompetisten Tine Thing Helseth med fransk/norsk ensemble i gnistrende samspill. Hør klassiske perler av Bach, Albinoni og Halvorsen!

Billett ved inng.:250 kr, Barn:Gratis

Kjøp billetter

Artister: Tine Thing Helseth

Oslo-Filharmoniske-kor
07. mars, 2016 - kl. 19:30

Soirée Francaise

På denne franske aften serverer vi elegant fransk kammermusikk, og litt Halvorsen. Musikk som vil fryde ørene til de som finner veien til den lille salongen med den unike atmosfæren. Møt Francois de Fossa og Antoine de Lhoyer, to representanter for den vakre, gryende, romantiske perioden som gledet publikum i de første tiår av 1800-tallet. Fremdeles en fryd for øret!

Vi tilbyr også fransk mat denne kvelden!
For å virkelig toppe kvelden, og tilfredstille alle sanser, har vi invitert Drammens franske vinprodusent, Bengt Thuresson, og det serveres nydelig Beaudomaine! Den eneste Provencalske vin som har forgreninger til Drammen. Denne vinen har sin egen venneklubb, Vinmonopolet har for lengst funnet plass til den, og denne kvelden håper i flere vil smake på de edle dråpene.
Velkommen til fransk aften!

Christophe Giovaninetti, fiolin, Pierre Henri Xuereb, bratsj og Helene Dautry i samspill med duo A Corda(Birgitte Stærnes og Martin Haug)

Kjøp billetter

Artister: Christophe GiovaninettiPierre Henri Xuerebduo A Corda

Oslo-Filharmoniske-kor
08. mars, 2016 - kl. 19:30

Videokunst og Verdensmusikk

På denne konserten møter vi to av Norges fremste gitarister; Gjermund Titlestad og Marius Noss Gundersen i Duo Gvito. I anledning kvinnedagen presenterer vi denne eminente duoen i samarbeid med Buskerud Kunstsenter hvor vi også møter en gruppeutstilling med seks tyrkiske video / mediakunstnere gjennomgående motivert av dagens politiske situasjon i Tyrkia, hvor ytringsfriheten og kvinners bevegelsesfrihet er under sterkt press.
Deltakende kunstnere: Işıl Eğrikavuk, CANAN, Nezaket Ekici, Selda Asal, Savas Boyraz og Çağdaş Kahriman.

Billett ved inng.:150 kr, Barn:Gratis

Kjøp billetter

Artister: Duo Gvito

Oslo-Filharmoniske-kor
09. mars, 2016 - kl. 19:00

Nye stjerner

Tradisjonen tro inviterer Johan Halvorsen Musikkfest til en ungdomskonsert hvor unge talenter slipper til. I år har vi gleden av å presentere instrumentalister fra Drammens-området. Wilfred Husemoen på piano, fiolinisten Kathinka Nilssen, Julie Davidsen, fløyte og cellisten Sophia Hugo Cabo.

Billett ved inng.:100 kr, Barn:Gratis

Kjøp billetter

Artister: Sophia Hugo CaboJulie DavidsenWilfred Husemoen

Oslo-Filharmoniske-kor
10. mars, 2016 - kl. 19:00

Musikalsk poesi

En av våre ledende kunstnere spiller musikk fra sin lange karriere som utøver og komponist. Møt Ketil Bjørnstad på en stemningsfull kveld i vakre Strømsø kirke.

Billett ved inng.:200 kr, Barn:Gratis

Kjøp billetter

Artister: Ketil Bjørnstad

Oslo-Filharmoniske-kor
11. mars, 2016 - kl. 11:00

Formiddagstoner i Bragernes

Lunsjkonsert i Bragernes kirke for alle som har en ledig stund på formiddagen. I år får vi besøk av Bragernes Barokk som spiller fengende barokkmusikk av to av barokkens giganter: G. Ph Telemann og J. S. Bach.. Bragernes barokk består av Caroline Eidsten Dahl, blokkfløyter, Anne Stine Dahl, barokkcello og Anders Eidsten Dahl, virginal. I tillegg får vi høre elever fra Drammen Kulturskole. KOnserten er spesielt tilrettelagt for sykehjemspasienter i Drammen og konserten er i samarbeid med Kulturoasen og Bragernes Menighet.

Gratis

Artister: Bragernes Barokk

Oslo-Filharmoniske-kor
11. mars, 2016 - kl. 19:00

Champagnekonsert

En sprudlende og velsmakende helaften! Sopranen Gunda Marie Bruce med sin pianist, serverer perler fra operaer og operetter. Gourmet for alle sanser.
Et glass musserende, middag, dessert og konsert er inkludert i billettprisen.

Kjøp billetter

Artister: Kristian HernesGunda Marie Bruce

Oslo-Filharmoniske-kor
12. mars, 2016 - kl. 12:00

I gamle hatter bor mye latter

Her åpner musikerne lokket på den musikalske skattekista si. Barna møter en verden full av musikkglede og magi, stemningsfull, magisk og frodig: Gamle, sjeldne instrumenter, spennende folkeviser og sagn, barnerim og regler, nyskrevne melodier til tekster for barn av norske poeter. I tillegg til å presentere stoff fra sin egen musikalske arv, har de også tatt med seg sanger og musikk de har lært av musikere på turneer andre steder i verden inn i dette programmet. Ungene blir også aktivisert på ulike måter gjennom hele konserten.

Kjøp billetter

Artister: Tone Hulbækmo og Hans fredrik Jacobsen

Oslo-Filharmoniske-kor
12. mars, 2016 - kl. 13:00

Jazzmesse

“Jazz Mass” av Ike Sturm ble utgitt i 2009, og ble mottatt med strålende anmeldelser av amerikanske jazzkritikere, Messen har elementer fra flere sjangere i seg, samtidig som den er trygt forankret i et moderne levende jazzuttrykk. Jazzmessen involverer både kor, strykere og jazzensemble og blir en spennende opplevelse i Bragernes Kirke i et samarbeid mellom norske og amerikanske musikere.

Misty Ann Sturm, vokal, Ike Sturm, bass og bandleder, Frøydis Grorud, saksofon, Helge Nysted, piano, Thomas Hvale, trommer, Tarjei Nysted, fiolin, Jesse Lewis, gitar, J.J. Wright, dirigent.
Kor fra NLA Høgskolen i Staffeldstgate.

Billett ved inng.:200 kr, Barn:Gratis

Kjøp billetter

Artister: Frøydis Grorud

Oslo-Filharmoniske-kor
12. mars, 2016 - kl. 15:30

Gjertruds sigøynerorkester

Frøydis inviterer til Johan Halvorsen Musikkfest. Norges ledende utøvere av sigøynermusikk gjester Drammen. Det blir blendende virtuost, fascinerende, fargerikt og fengende. Musikk fra Romania, Bulgaria og Ungarn under ledelse av primas Gjertrud. Et stort ensemble som
fyller 4. Losjerad med forrykende toner.

Kjøp billetter

Artister: Gjertruds sigøynerorkester

Oslo-Filharmoniske-kor
13. mars, 2016 - kl. 19:00

Johan Halvorsen Fødselsdagskonsert 2016

Musikalsk fyrverkeri fra Rhapsody in Blue til norske danser. Marinemusikken, klaverkometen Joachim Carr, Birgitte Stærnes, fiolin, i den forrykende finalen «Halvorsen møter Gershwin».

Kjøp billetter

Artister: Joachim CarrMarinemusikkenPer Kristian Skalstad